"google-site-verification=Z8FCIHrzoRBD73vj1HcaDSsbHTSnl4SbN-nMJWtA5ow"

Over ons

Wij willen ons even voorstellen. Wij zijn: Mildred Nijhove, een trouwambtenaar/ ceremoniespreker die haar bruidsparen een eigen persoonlijke touch meegeeft. Vanessa Veldwachter onze partyplanner met haar eigen decoratie- en evenementenbureau. Sharon Dalgliesh een weddingplanner die alles met liefde voor haar bruidsparen regelt. Richard & Shirley Brefeld, onze fotografen met liefde voor het vak, maar ook voor elkaar.

Hoe zijn we op het idee gekomen om deze beurs te organiseren?
We hebben besloten om onze krachten te bundelen omdat we ieder in ons eigen vakgebied jaren ervaring hebben. Wij zagen een uitdaging in het organiseren van een beurs met meer diversiteit. De Bride & Groom Fair Almere moet een beurs zijn voor mannen, vrouwen, kinderen, verschillende culturen en nationaliteiten. Van een kleine intieme ceremonie tot een trouwbeleving groots en meeslepend. Wij bieden voor ieder wat wils.

Mildred Nijhove

Trouwambtenaar Mildred Nijhove

Mijn naam is Mildred Nijhove en ik ben zelfstandig trouwambtenaar. Ik houd van mensen, ik houd van het leven, van verhalen horen en vertellen, ik houd van taal maar bovenal houd ik van de liefde. Daarom heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt.

Ik ben een trouwambtenaar die out of the box denkt en samen met het bruidspaar een ceremonie samenstelt om nooit te vergeten. Kortom een ceremonie met humor, een kleine traan en soms een beetje ondeugend, net zoals het in de liefde en het leven is. Mijn belangrijkste motto is daarom dan ook Liefde is Leven, Leven is Liefde.

Let’s Make Love Rule / So So Lobi

Mildred-Nijhove

www.trouwambtenaarmildrednijhove.nl/

 

Sharon Dalgliesh

Mijn passie voor weddingplannen begon tijdens mijn werk als secretaresse in de zakelijke dienstverlening. Het plannen en organiseren vond ik het leukste van het vak. Tóch miste ik daarin een stukje creativiteit, vrijheid en het meedenken. In combinatie met mijn fascinatie voor bruiloften ontstond ineens dat AHA moment! Weddingplanner worden.. dát is nou écht iets voor mij!
Mijn doel is om bij te dragen aan de onvergetelijk dag van bruidsparen. Het plannen, de voorbereidingen, de dag zelf.. Het moet een reis zijn waarvan ze achteraf zeggen:  Ja! het was écht onze dag!
Ik ben trotse mama van een tweeling, twee meisjes van 7 jaar. Voor hen wil ik een leuke, vrolijke en inspirerende mama zijn en dat kan alleen als ik zelf helemaal happy ben met wat ik doe. Een onderdeel daarvan is te kiezen voor een vak waar ik gelukkig van word en waarbij ik omringd word door liefde, geluk en het creëren van herinneringen. Verder hou ik van lekker eten, een cocktailtje met vriendinnen en een avondje dansen zo nu en dan! Een kleine confession (en een beetje cliché): ik kijk te veel naar romantische films.

https://echtsharon.nl/

Vanessa Veldwachter

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Vanessa Veldwachter.

Na 20 jaar vol passie en liefde in de gezondheidszorg gewerkt te hebben als verpleegkundige, volg ik nu mijn droom.
Het starten van een eigen onderneming waar ik mijn passie en creativiteit in kwijt kan.

Vanessa-Veldwachter

https://www.allinclusiveevents.nl/

Richard Brefeld

 

Na een aantal jaren te hebben gewerkt voor een werkgever had ik besloten om voor mijzelf te beginnen. En hoe geweldig is het als je van je passie je werk kan maken. Het fotograferen zat al van jongsaf aan in mijn bloed. Ik heb hiervoor een aantal cursussen gevolgd en een audio en visuele opleiding. Uiteindelijk ben ik toch verder gegaan met fotograferen en heb het filmen gelaten. Mijn specialisatie is bruidsfotografie maar dat neemt niet weg dat ik ook regelmatig feesten en evenementen, fotoshoot op locatie fotografeer. Geruime tijd ben ik ook bezig met foodfotografie, het is gewoon een geweldige uitdaging om etenswaren zo op de foto te zetten dat een ieder die mijn foto ziet trek krijgt of van plan is om ook zo’n gerecht te maken.

Richard-Brefeld-fotograaf

www.flevofotografie.nl

Shirley Brefeld

 

Ik ben moeder van twee hele lieve dochters. Naast het moederschap heb ik verschillende soorten beroepen uitgeoefend, maar uiteindelijk doe ik nu iets waar ik echt mijn hart in kan leggen en dat is fotografie. Het is altijd mijn hobby geweest, waar ik ook naar toe ging, ik nam altijd mijn fototoestel mee. Een aantal jaren geleden heb ik besloten om alles te laten vallen en samen met mijn man in de fotografie te gaan. Geen seconde spijt, wat is dit een heerlijke beroep. Met andere mensen in contact komen, mooie grote en intieme feesten, een lach een traan, de details, ik hou er van. En om samen te werken met mijn partner is helemaal perfect, we zijn zo op elkaar ingespeeld, we hebben maar een half woord nodig om elkaar te begrijpen. En pas als onze klanten tevreden zijn met het resultaat dan zijn wij pas tevreden.

Shirley-Brefeld

www.flevofotografie.nl